dilluns, 3 de desembre del 2012

Uns regals reciclats

Arriben les festes de Nadal i amb elles totes les despeses i regals. 
Hem de ser molt conscients que cal regalar el que realment es necessita i no comprar productes que no s'utilitzaran. És important fer una compra sostenible. 
Tot i això, hi ha tradicions que no es poden trencar, però tots i podem posar el nostra granet per reduir els impactes ambientals generats dels regals de Nadal. 
A continuació us presentem diferents maneres per embolicar els regals de manera més respectuosa reciclant i reaprofitan materials habituals de qualsevol casa.
1. Reciclar caixes de sabates. Si les pintem, les folrem amb paper de diari, paper reciclat de regal o teixit, els hi donarem un aspecte molt diferent. 


2. Crear bosses de paper amb paper de diari o revista amb una llaçada o cordill. Una manera senzilla i apta per a molts tipus de regal. Donar formes al paper és una manera diferents i nadalenca d'embolicar qualsevol regal.

3. Fer farcells amb teixits o peces de roba en desús ens permetran amagar aquell regal tant esperat. O agafant les mànigues de camises o jerseis podrem embolicar les ampolles de vi o cava. 

 

4. Amb paper de diari, revistes, mapes, folis reutilitzats, còmics, sopes de lletres, sodokus, ... podrem embolicar qualsevol regal. Ajudant-nos amb una bonica llaçada ja tindrem un embolcall perfecte.


5. Amb una mica d'habilitat a la papiroflèxia podem crear de caixes i caixetes de cartronet amb els envasos de cereals, galetes, ...
6.  Podem pintar-nos el nostre propi paper de regal, reutilitzant paper i agafant algun element (botó, dau, flors artificials, ...) o tampó amb una forma.

7. Oueres, caixes de llumins, caixetes reutilizades, rotllos de cuina o paper WC, .. i amb una ma de pintura i una bonica llaçada poden ser bonics embolcalls d'aquells regals tant desitjats.

8. El revés de les bosses de patates xips, pots i safates d'alimentació, ... poden ser uns bonics materials per reciclar i embolcallar els regals de Nadal.

9. Pots de vidre o llaunes amb tapes i certa decoració, són bonics recipients per posar els dolços o el carbó que tan busquen, o no, els més petits de la casa. 


10. També es poden fer un seguit de llaçades i decoracions amb materials reciclats com paper de diari, felpa, cintes, cordills, llanes, guirnaldes de paper, etiquetes, ... 



Esperem que totes aquestes manualitats us aportin una idea i decoreu els vostres regals de manera creativa i sostenible.
Aquestes idees i moltes més les podreu trobar nevegant per internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada